21 ember, aki a legváratlanabb események közben talált rá a szerelemre

Rengeteg zeneszám, film és sorozat készült már, minek témája a váratlan szerelem felbukkanása. Hiszed vagy sem, valamilyen szinten reálisak, hiszen tényleg bármikor, bárhol rád találhat, még akkor is, mikor a legkevésbé sem számítasz rá. Ennek bizonyításra gyűjtöttük össze a most következő történeteket, sikersztorikat, melyeket az internet népe osztott meg egymással.

Egy rosszul sikerült házasság és 30 év után: az édesanyám anno elvesztette a kapcsolatot az akkori barátjával. Két évvel ezelőtt viszont egymásra találtak az interneten, és azóta pedig összeházasodtak.

“Egy internetes játékban ismerkedtünk meg, a World Of Warcraft világában. Az esküvőnk előtt leptem meg ezekkel a nyakláncokkal, melyek a játék egyik tárgyának másai.”

Sosincs túl késő

“Az első randinkon annyira ideges voltam, hogy szinte megállás nélkül a pingvinekről beszéltem. Mikor a pingvinek párt választanak, egy kis kavicsot ajándékoznak egymásnak. Ha a másik elfogadja, akkor életük végéig egy párt alkotnak. Ma, az évfordulónkon ezt kaptam a barátnőmtől.”

“Néha az internetes társkeresők tényleg működnek.”

Egy kínai házaspár rájött, hogy egy régi fotón mindketten szerepelnek, de akkor még nem is ismerték egymást.

“Kilenc éve ismertük meg egymást, aztán jött az élet. Ő hat éves drog függőség, rehab és börtön után van túl. Én szorongásban és depresszióban szenvedtem, és két toxikus kapcsolat van a hátam mögött. Most újra egymásra találtunk, és még sosem voltunk ennyire boldogak.”

“Pokémon GO közben találkoztunk, most pedig igent mondott.”

“Hat éve egy cég összekeverte a rendeléseinket, így ismerkedtünk meg. Tavaly júniusban pedig összeházasodtunk.”

“Három évvel az előtt, hogy megismertük volna egymást, a barátom és én ott voltunk ugyanazon a koncerten, szinte egymás mellett állva készítettük ezt a két különböző képet.”

“A jegyesem négy hónapos terhes volt, mikor megismerkedtünk. A kis srác apja meg sem próbált beszélni vagy találkozni velük születése óta. Nem is zavar, hiszen itt vagyok én.”

“Az interneten ismerkedtünk meg, és mikor úgy adódott, hogy a városába kellett utaznom munka miatt megragadtam az alkalmat.”

Baráti csoport az egyik pár esküvőjén, akik egy internetes játék során ismerkedtek meg.

“Hihetetlen, bizarr és vicces; de így ismerkedtünk meg.”

“A barátnőm az első randink során elhívta a szárnysegédjét, hogy titokban legyen a közelünkben, ha esetleg valami kellemetlenül alakulna a számára. A titkos ügynöke lőtte ezt a képet.”

Különleges helyen találkoztak.

“Két éves korunk óta ismerjük egymást, 24 évesen pedig összeházasodtunk.”

“Először egy bio-laborban találkoztunk négy évvel ezelőtt. Aztán eltelt három év, közösen, és most gratulálhatunk egymásnak a diplomáért.”

“Öt évvel ezelőtt, én pincérnőként dolgoztam, Ő pedig mosogatott ugyanazon a helyen. Mostanra Ő lett a főszakács, én pedig visszamentem tanulni. A diplomaosztóm napján pedig megkérte a kezemet.”

“Én kanadai, Ő pedig ausztrál. Thaiföldön találkoztunk, mikor mindketten nyaralni voltunk. A valaha történt legjobb döntésem volt oda utazni.”

“Egy jótékonysági aukción lehetett értem licitálni. A lány “megvásárolt”, és azóta is együtt vagyunk.”