17 híresség, akire valószínűleg nem emlékszel fiatalként

Van egy olyan érzésünk, hogy egyes színészek soha nem voltak fiatalok. Függetlenül attól, hogy melyik filmben látjuk őket, már vannak ráncaik. De a helyzet az, hogy talán nem láttuk a korai szerepeiket, vagy egyszerűen nem ismerjük fel őket.

El kell ismernünk, hogy nagyon vonzóak! Csak nézd meg ezeket a fiatal hírességeket.

17. Willem Dafoe

Willem első sikeres filmje A szakasz 1986-ban jelent meg. Dafoe-t még Oscar-ra is jelölték a szerepéért. Aztán 10 évre eltűnt, és népszerűtlen projektekben vett részt. A színész akkor vált igazán híressé, amikor 40 éves lett, miután megjelent néhány kultuszfilmben az 1990-es és 2000-es években.

16. Kevin Spacey

10 évig Kevin kevésbé ismert filmeken dolgozott, majd végül kijött az árnyékból, és Oscar-t kapott az 1995-ben megjelent Közönséges bűnözőkben való mellékszerepéért. És bár az elmúlt években Kevin megjelent a bíróságon, örökre a mozi világában fog maradni.

15. Kim Cattrall

Ha nem vagy Rendőrakadémia rajongó, akkor Kim legemlékezetesebb szerepe Samantha a Szex és New Yorkban. Az első évad forgatása idején már 42 éves volt, és 48 éves volt az utolsó évadban.

14. Danny Trejo

Danny 1983-ban, 40 éves korában lépett be a filmiparba, de már körülbelül 300 filmben vett részt. A 90-es évek közepén kezdtük felismerni őt. Például sokan még mindig az 1995-ben kiadott Alkonyattól pirkadatig vámpír csaposával társítják Trejo-t.

13. Dean Norris

Dean Norris a 80-as évek végén kezdett megjelenni a képernyőn. Csaknem 20 évvel később vált csak híressé, amikor a karaktere, Hank, a Breaking Bad–Totál szívásban a közönség kedvence lett.

12. Terry O’Quinn

Terry már korábban is szerepelt filmekben, mint ahogy John Locke lett az Lost-ból, de fogadni mernénk, hogy a legtöbb ember azután kezdte észrevenni, hogy ezt a szerepet betöltötte. Ezt megelőzően másodlagos szerepeket játszott népszerűtlen filmekben és sorozatokban.

11. Stanley Tucci

A közönség 40 éves koráig nem ismerte a színészt. Néhány film, mint a Terminál, az Ördög Pradát visel, és a Komfortos mennyország tette Stanley Tucci-t hihetetlenül felismerhetővé.

10. Jamie Lee Curtis

Jamie Lee Curtis felismerhetővé vált, miután a True Lies – Két tűz között 1994-ben megjelent, amikor 36 éves volt. A 2000-es években nagyon népszerűvé vált köszönhetően néhány jó vígjátéknak. Például, 45 éves korában, egy szigorú anyát, és egy 15 éves lányt is játszott a Nem férek a bőrödbe című filmben.

9. Jean Reno

Ez a francia színész 1978-ban kezdett filmezni, de a legtöbb ember nem emlékszik rá 1993-ig, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk-nek köszönhetően, vagy akár 1994-ig a Léon, a profi-ban betöltött szerepének köszönhetően. A két film forgatása során Jean elmúlt 45 éves.

8. Donald Sutherland

Donald Sutherland a 60-as években sorozatokkal kezdte pályafutását, de első jelentős projektjei a 90-es évek elejéig nem jelentek meg. Még ma is sokan ismerik ezt a színészt, de nem emlékeznek a nevére. A filmkészítők számára az arca másodlagos szerepekre alkalmas, de ez nem állította meg Donaldot abban, hogy megnyerje Oscar-t kiemelkedő tehetségéért.

7. Viggo Mortensen

Abban az időben, amikor a zseniális Gyűrűk Urát forgatták, Viggo 43 éves volt. A színészi karrierje általában az Aragorn „előtti” és „utáni” időre oszlik.

6. Jessica Lange

Jessica első szerepe a központi női karakter volt a King Kongban 1976-ban. Ma már leginkább az Amerikai Horror Story-ban betöltött szerepének köszönhetően ismerjük őt, ami 2 Emmy-díjat hozott neki. Az első szezon forgatása idején már elmúlt 60 éves.

5. Jeff Bridges

Első sikeres szerepe A nagy Lebowski volt, és Jeff majdnem 50 éves volt akkor. Ez volt az a pillanat, amikor Jeff karrierje elindult, és most senki sem mondhatja, hogy nem ismeri ezt a színészt.

4. Mickey Rourke

Néhányunk valószínűleg a karrierjének kezdetétől emlékszik erre a jóképű srácra, de a boksz és a sikertelen plasztikai műtétek következményei örökre megváltoztatták a megjelenését. Szerencsére a színész felfedezte újfajta karakterét: például Marv a Sin City – A bűn városából és egy birkózó csillag A pankrátorból.

3. Ben Kingsley

Ben népszerűtlen sorozatokkal és másodlagos szerepekkel kezdte pályafutását. 40 éves korában Oscar-t nyert az 1983-ban megjelent Gandhi című filmben alakított szerepéért. Később láthattuk őt egy zsidó könyvelőt, egy perzsa orvost, illetve egyéb szerepeket játszani.

2. Kathy Bates

Mielőtt 1990-ben megjelent volna a csodálatos szerepe a Tortúrában, Kathy sok filmben játszott, de azok nem tették híressé. A film megjelenésekor a színésznő már 42 éves volt.

1. Mads Mikkelsen

A bal oldali képen láthatjuk ezt a 30 éves dán színészt: így nézett ki, amikor a színházban lépett fel. Ma Mads 53 éves. Egyébként 31 éves korában kapta az első mozi szerepét, és csak akkor vált híressé, amikor 40 éves lett.

Emlékszel rájuk a régi filmekből? Ki változott meg drasztikusan?